ترور نافرجام جانشین اطلاعات فراجا سیب و سوران سرلشکر سلامی: مأمور به پیروزی هستیم/سپاه پیچیده‌ترین نبرد‌های تاریخ را با موفقیت اجرا کرده است پزشکیان: هرگونه تنش، ناآرامی و درگیری را به ضرر خود، منطقه و جهان می‌دانیم طرح ساماندهی حوزه‌های انتخابیه مجلس در شورای نگهبان تایید شد اعلام ۶ گروه اتباع افغانستانی که می‌توانند در ایران بمانند/ شرایط ادامه تحصیل دانش‌آموزان و دانشجویان اتباع ابول کورکور، شرور معروف ایذه، در درگیری مسلحانه کشته شد انهدام دو تیم تروریستی ۹ نفره در سیستان و بلوچستان وزیر دفاع: باید به سرعت نیروی دریایی خود را گسترش دهیم پزشکیان: وحدت حرف اول و آخر را می‌زند/نباید در برابر تهدید دشمن جاخالی کنیم رهبر انقلاب در دیدار کارگزاران نظام: اصرار برخی از دولت‌های قلدر برای مذاکره، به منظور حل مسائل نیست ۱۰۰ هزار تبعه خارجی غیرمجاز از البرز طرد شده‌اند شهادت افسر پلیس آگاهی در سیستان و بلوچستان الحاق دو فروند ناوچه ۵۰ پایی به نیروی دریایی ارتش پیام فرمانده کل سپاه در پی شهادت رزمنده رشید و سرافراز «مصطفی عبداللهی» علم‌الهدی: به عنوان یک جامعه دین‌مدار، چطور می‌توانیم با دشمن خدا دست دهیم؟

پزشکیان هفته آینده به جنوب شرق ایران سفر می‌کند

دستیار اجتماعی رئیس‌جمهوری با بیان اینکه پزشکیان برای نخستین‌بار در تاریخ، یکی از آرزو‌های دیرینه مردم سیستان و بلوچستان را محقق کرد، گفت: با انتخاب استاندار بلوچ برای سیستان و بلوچستان، نگاه‌های امنیتی برداشته شده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۷ - ۱۳ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 02
کد خبر: ۲۶۷۳۸۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی ربیعی در نشست با اقشار مختلف مردم چابهار با هدف بررسی مسائل و مشکلات این منطقه، اظهار کرد: یکی از مهمترین برنامه‌هایی که رئیس‌جمهور دنبال خواهد کرد ترمیم شکاف‌هایی است که در گذشته رخ داده است.

وی با انتقاد از نگاه برخی افراد که ناامیدی را در جامعه القا می‌کنند، افزود: دکتر پزشکیان در راستای رفع فیلترینگ، حذف محدودیت‌ها، توجه به قومیت‌ها و بکارگیری نیرو‌های اهل سنت قدم‌های زیادی برداشته است.

دستیار اجتماعی رئیس‌جمهور تصریح کرد: دکتر پزشکیان به توسعه و آبادانی سیستان و بلوچستان نگاه مثبتی دارد و بر همین مبنا، برای موضوعات مختلف این استان وقت می‌گذارد و دستورات لازم را ارائه و موارد را پیگیری می‌کند.

ربیعی تاکید کرد: رئیس‌جمهوری برای نخستین‌بار در تاریخ، یکی از آرزو‌های دیرینه مردم سیستان و بلوچستان را محقق و برای این استان یک استاندار بلوچ و اهل سنت انتخاب کرد و این در حالی بود که حتی پیش از این معاون سیاسی استاندار هم از این استان نداشتیم.

وی با بیان اینکه با انتخاب استاندار بلوچ برای سیستان و بلوچستان نگاه‌های امنیتی برداشته شده است، گفت: این اقدام مهمی بوده که دکتر پزشکیان انجام داده است.

دستیار اجتماعی رئیس‌جمهوری با بیان اینکه به پوشیدن لباس بلوچستانی افتخار می‌کنم، یادآور شد: در زمان انتخابات با پوشیدن این لباس در دشتیاری سیستان و بلوچستان رای خود را به صندوق انداختم.

ربیعی تاکید کرد: چندین صفحه از مشکلات عنوان شده مردم چابهار را یاداشت و در یک برگ خلاصه‌شده تحویل رئیس‌جمهور می‌دهم تا در هفته آینده که سفر هیئت دولت و دکتر پزشکیان به سیستان و بلوچستان انجام می‌شود از مشکلات مطلع باشند و در جهت رفع آنها حرکت کنند.

وی به کمبود‌ها و مشکلات سیستان و بلوچستان در حوزه‌های مختلف اشاره و اظهار کرد: در این دولت قطعا مشکلات با سیاست‌های خوب و وفاق در حال کم‌شدن است.

دستیار اجتماعی رئیس‌جمهوری، استفاده از ظرفیت‌های نیروی انسانی، بهره‌بردن از توانمندی‌های قشر‌های مختلف و طیف‌های فکری، ترمیم شکاف‌ها و حذف نگاه «شهروند درجه چندم» را از اولویت‌های مهم دولت برشمرد. /ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر